Zalen

Jouw eigen stijl en uitstraling

Zoek je een romantische omgeving om je huwelijk te vieren? Organiseer je een galafeest in klassieke setting? Of wil je een industrieel interieur voor een strakke dansparty met DJ en lichtshow? Wij hebben verschillende zalen voor je, geschikt voor gezelschappen van 8 tot 800 gasten. Voor jouw feest toveren wij die om in jouw stijl, jouw inrichting en jouw sfeer. Je wilt toch geen concept van een ander? En ook handig: alle ruimtes beschikken over een eigen ingang, garderobe en toiletgroep. Zo lopen de groepen gasten elkaar nooit in de weg.

Grand Café

Drie gigantische kroonluchters en een hoge vide bepalen de sfeer van het Grand Café. Met twee serres, openslaande deuren naar ons mooie terras, een podium en een bar is het Grand Café een prachtige complete ruimte voor huwelijken, feesten en zakelijke bijeenkomsten. In de serres serveren we vaak diners tijdens huwelijken of buffetten bij grote feesten. Het podium voor de band of DJ ligt recht tegenover de bar, waardoor het hele feest zich altijd rondom de dansvloer afspeelt. Het Grand Café is geschikt voor groepen van 80 tot 400 gasten.

Serre

De twee Serres maken onderdeel uit van het Grand Café. Deze lekkere lichte ruimtes brengen je weer even terug naar vroeger. Bij dagbruiloften en grote feesten is dit een perfecte plaats voor het diner of buffet. Bij avondfeesten kunnen je gasten hier lekker met elkaar praten en toch contact houden met de dansvloer. De Serre is ook apart beschikbaar voor dinersessies of als luxe vergaderlocatie. De Serre is geschikt voor maximaal 36 gasten.

TIEN

Pump up the beat! Met een strakke industriele inrichting, grote moderne kroonluchters, een te gekke dansvloer, show cooking keuken, niveauverschillen en een gezellige bar & lounge is dit een toplocatie voor jouw feest! Door de hoogte van de koepel worden lichtshows van DJs en bands spectaculair. In combinatie met de luxe rookkamer en MIN 10 voor de afterparty biedt het ongekende mogelijkheden. TIEN is geschikt voor gezelschappen van 80 tot 400 gasten.

MIN 10

De naam is zeker geen verwijzing naar de sfeer, want door de achthoekige vorm en intieme opzet is het in MIN 10 al snel gezellig. Met de dansvloer als middelpunt blijft iedereen betrokken bij de festiviteiten. Voor een leuk promotiefeest, een betaalbare verjaardag of een vette afterparty kunnen we hier verschillende opstellingen neerzetten. MIN 10 is geschikt voor feesten of bijeenkomsten van 60 tot 90 personen.

Parklocatie De Jaargetijden

Alle losse zalen binnen De Jaargetijden zijn ook te combineren tot één grote ruimte. Fantastisch voor een topfeest met verschillende thema's en muziekstijlen. Perfect voor een bijeenkomst met ontvangst, lunch, break out en naborrel. Hiervoor maken wij graag een exclusieve aanbieding. Afhankelijk van de locatieopstelling kunnen wij zo groepen tot 300 gasten onderbrengen. Er is een ruime, gratis parkeerplaats op ons eigen terrein.