Overnachten

De volgende ochtend fris weer op
Lees Meer

Een luxe overnachting maakt het feest compleet

Het feest is afgelopen, je hebt een geweldige avond gehad. Wat is er leuker dan het feestgevoel nog even te rekken. Verwen jezelf en jouw gasten met een overnachting in een luxe kamer en geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet. Duur? Nee hoor, wij hebben een speciaal Jaargetijden arrangement voor jou en je gasten samengesteld met het InterCityHotel Enschede. Nadat je heerlijk hebt geslapen, praat je samen aan het ontbijt gezellig na over het feest.

Het Jaargetijden arrangement is ook te boeken voor zakelijke gasten.

  • De mooie ligging, top personeel en het goede inzicht zorgden ervoor dat alle puzzelstukjes op de juiste plek vielen. In 1 woord: Super!”

  • Wij hebben een topervaring gehad, vanaf de planning tot de uitvoering.”

  • Wil je een feest dat op en top verzorgd is? Met een fantastische sfeer en heerlijk eten? Precies zoals jij het wilt hebben en ook nog eens op de mooiste locatie in Enschede? Niet langer twijfelen, maar nu boeken!”

Een goed bed en een heerlijk ontbijt

Het InterCityHotel in Enschede ligt op loopafstand van De Jaargetijden. Na het feest wandel je er in een paar minuten naar toe. De auto kun je bij ons laten staan, die haal je de volgende dag weer op. Liever gebracht en gehaald? Gewoon even aangeven, dan regelen we transfers.

Wij hebben een mooie prijsafspraak gemaakt met het InterCityHotel. Bij boekingen hoeven jij en je gasten alleen maar aan te geven dat je gebruik wilt maken van het Jaargetijden arrangement. Voor een overnachting op basis van een tweepersoons kamer inclusief ontbijt betaal je dan een gereduceerd bedrag.

In de verdere omgeving (20 taximinuten) zitten meer hotels en B&B’s. Als je geen bezwaar hebt tegen deze reistijden, kunnen we je ook advies geven over deze slaapgelegenheden.