Huwelijk

Dit is jullie dag!
Lees Meer

Relax, wij zijn er voor jullie

Je partner ‘popped the question’ and the answer is yes! Van harte gefeliciteerd! Nu moet er van alles worden geregeld voor de grote dag. Superleuk om te doen, maar hoe hou je het overzicht? Hoe kies je de juiste locatie, band, DJ, bruidstaart, bruidshuis en fotograaf? Wil je een eigentijds knalfeest of klassiek diner? Geen paniek, wij loodsen jullie professioneel door de hectische voorbereidingen en begeleiden het proces. Zodat jullie ontspannen aan je huwelijksdag beginnen, en alleen maar oog hoeven te hebben voor je gasten en elkaar.


Het laatste van Instagram
  • Wij voelden ons een Koning en Koningin. Hartelijk dank voor het door jullie geleverde werk!”

  • Een super locatie met super mensen. Alles goed georganiseerd en leuk tegen de gasten en kinderen en voor het bruidspaar.”

  • Wil je een feest dat op en top verzorgd is? Met een fantastische sfeer en heerlijk eten? Precies zoals jij het wilt hebben en ook nog eens op de mooiste locatie in Enschede? Niet langer twijfelen, maar nu boeken!”

  • “Dankzij het goede meedenken, snelle schakelen en 200% inzet hebben wij een heerlijke ontzorgde bruiloft gehad.”

  • “Als bruidspaar wordt je alles uit handen genomen en hoef je nergens aan te denken”

Trouwen in Overijssel is trouwen in Enschede

We willen niet veel zeggen, maar de manier waarop wij aanstaande bruidsparen begeleiden is echt uniek. Goed beschouwd zijn wij trouwlocatie, feestlocatie, dinerlocatie, weddingplanner, entertainmentbureau en ceremoniemeester in één. Al na het eerste oriënterende gesprek ontvangen jullie een compleet, vrijblijvend voorstel met een voor jullie ontworpen draaiboek. Hierin vinden  jullie de opbouw van de dag, de voltrekking, het dagprogramma, het menu, een uitwerking voor het avondfeest, het entertainment en desgewenst kinderanimatie. Hebben jullie daar zelf een leuk idee voor? Daar maken wij dan écht werk van!

Wij horen nooit ‘Da-lus-ik-nie’

Stilzitten bij een diner is geen hobby voor kinderen. Daar hebben wij iets op gevonden. Onze chef-kok bespreekt de kindermenu’s met de dames en heren op de dag zelf. Zo zien we nooit lange tanden aan tafel! Als klap op de vuurpijl mogen ze hun eigen ijsje samenstellen in de keuken. Voor de allerkleinsten hebben we een aparte ruimte, waar ze tussendoor lekker kunnen slapen. Bovendien regelen wij met alle plezier kinderanimatie, een springkussen of cadeauboxen.