Feest

Er is altijd wat te vieren
Lees Meer

Het feest, dat ben jij

Een belangrijke gebeurtenis vier je natuurlijk met een feest. Jouw feest. Samen met mensen die veel voor je betekenen. Voor ons staat dat gelijk aan: je helemaal op je gemak voelen. Dus doen we niets ‘omdat het zo hoort’, maar alles ‘omdat het bij jou past’. Wij zitten boordevol creatieve ideeën, waardoor we binnen elk budget een gaaf feest kunnen maken. Van een eigentijds dansfeest tot een klassiek gala- of een hip en trendy themafeest. En natuurlijk zijn de aankleding, catering en entertainment helemaal in stijl. Jouw stijl.

 

  • Het was een fantastische dag, waar de locatie én de medewerkers van de Jaargetijden een hele belangrijke bijdrage aan hebben geleverd.”

  • Wij voelden ons een Koning en Koningin. Hartelijk dank voor het door jullie geleverde werk!”

  • De mooie ligging, top personeel en het goede inzicht zorgden ervoor dat alle puzzelstukjes op de juiste plek vielen. In 1 woord: Super!”

  • Professionaliteit en ervaring zie/merk je in alles terug, een aanrader voor elk feest”

  • Wil je een feest dat op en top verzorgd is? Met een fantastische sfeer en heerlijk eten? Precies zoals jij het wilt hebben en ook nog eens op de mooiste locatie in Enschede? Niet langer twijfelen, maar nu boeken!”

Completer kan niet

Op je eigen feest wil je lekker los kunnen gaan. Daarom nemen wij je de hele voorbereiding, planning en uitvoering uit handen. Het draaiboek, de budgettering, de invulling van eten en drinken, de aankleding en het entertainment, alles (maar dan ook echt alles) werken we voor je uit. Over drankjes doen wij niet moeilijk: iedereen mag altijd drinken wat-ie lekker vindt. De hapjes zijn verser dan vers en… uit onze eigen keuken. Je ontvangt vooraf een compleet draaiboek en offerte met een prijs per persoon. Dus je weet vooraf altijd tot op de euro nauwkeurig waar je aan toe bent!

Crazy idea? We love it!

Er is altijd een reden voor een feestje. Een huwelijk, bruiloft, verjaardag, jubileum of personeelsfeest liggen natuurlijk voor de hand. Geef eens een ander feest! Bijvoorbeeld in Glitter & Glempire, omdat over de top meer bij je past dan een stropdas. Of wat te denken van een ‘Ken je collega’ – diner en peluche verte met stoelendans? Leg je idee aan ons voor, het kan ons niet gek genoeg zijn!