Bijeenkomst

Zakelijk betekent bij ons: persoonlijk
Lees Meer

Besloten bijeenkomst of groots feest

Ook bij een zakelijke bijeenkomst is het fijn om te voelen dat je welkom bent. Parklocatie de Jaargetijden is geen massaal conferentieoord, bij ons draait het om persoonlijk contact, gastvrijheid en kwaliteit. Wij zijn tenslotte uw visitekaartje. Parklocatie de Jaargetijden beschikt over zalen die variëren in grootte en sfeer. U vindt bij ons een perfecte omgeving voor elke zakelijke gelegenheid. Van een besloten bijeenkomst, vergadering, receptie, teambuilding, outdoor activiteit tot een groots personeelsfeest. Daarnaast zijn wij gastheer voor grootschalige evenementen in het Volkspark. Op de hei in de stad; hoe handig is dat?

  • Wil je een feest dat op en top verzorgd is? Met een fantastische sfeer en heerlijk eten? Precies zoals jij het wilt hebben en ook nog eens op de mooiste locatie in Enschede? Niet langer twijfelen, maar nu boeken!”

  • De mooie ligging, top personeel en het goede inzicht zorgden ervoor dat alle puzzelstukjes op de juiste plek vielen. In 1 woord: Super!”

  • Wij hebben een topervaring gehad, vanaf de planning tot de uitvoering.”

  • Het was een fantastische dag, waar de locatie én de medewerkers van de Jaargetijden een hele belangrijke bijdrage aan hebben geleverd.”

Goed bereikbaar

Parklocatie de Jaargetijden is een eigentijdse locatie met lange historie. Een landhuis in een park met hedendaags comfort, moderne presentatiemogelijkheden en vanzelfsprekend glasvezel wifi. Wij beschikken over zalen voor 8 tot 800 gasten, die we in iedere gewenste opstelling kunnen inrichten. Parklocatie de Jaargetijden is goed bereikbaar per auto, bus, trein of fiets en is volledig toegankelijk voor rolstoelen. Het ligt op 5 minuten van de A35 en op loopafstand van het trein- en busstation. Ook hebben wij meer dan 300 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Een overnachting voor uw gasten met transfer van en naar het hotel is zo geregeld. Er liggen diverse hotels in de nabije omgeving.

Eigen keuken

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten goed en verantwoord eten. Daarom werkt onze chef-kok alleen met verse producten, veelal bio en eco. Niet omdat het goed verkoopt, gewoon omdat het heel lekker is. Hij doet u graag een voorstel voor een verrassende lunch of een representatief diner. Speciale dieetwensen zijn voor ons geen enkel probleem. Wij verzorgen ook geweldige catering op locatie.